Akreditovani seminar „Priprema učenika za tržište rada“ održava se 6. juna u Beogradu

Nacionalni Europass centar organizuje seminar za nastavnike srednjih škola ,,Priprema učenika za tržište rada – samoprocena veština i predstavljanje poslodavcima”, koji će se održati 6. juna 2024. godine od 9.30 do 17.30 časova, u Beogradu, u prostorijama Fondacije Tempus (ulica Žabljačka 12).

Tokom jednodnevne obuke polaznici će biti u prilici da saznaju više o samoproceni jezičkih veština i digitalnih kompetencija, o tome kako da predstave kompetencije u biografiji putem forme CV-ja, kao i o tome kako da organizuju aktivnosti za učenike i pripreme ih za predstavljanje poslodavcima.

Obuka je akreditovana u Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanja pod kataloškim brojem 138 i nosi osam bodova. Učešće je besplatno.

Više informacija o seminaru dostupno je ovde. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem elektronskog formulara, koji je dostupan na ovom linku, najkasnije do 31. maja 2024. godine do 23.59 časova.  

Za sva dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom seminara možete da se obratite imejlom na adresu europass@tempus.ac.rs ili telefonom na broj 011/33 42 430 (opcija 8).

Skip to content