Akreditovani seminar „Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja kroz efikasno planiranje rada školskih timova za KViS/PO” održava se u Smederevu i Ćupriji   

Nacionalni Euroguidance centar u decembru organizuje akreditovani seminar za nastavnike i stručne saradnike pod nazivom „Unapređenje kvaliteta aktivnosti karijernog vođenja kroz efikasno planiranje rada školskih timova za KViS/PO” u Smederevu (5. decembra) i u Ćupriji (11. decembra). 

Obuka je akreditovana u Zavodu za unapređenje obrazovanja i vaspitanja pod kataloškim brojem 195 i nosi 8 bodova.    Više informacija o obuci dostupno je ovde, a učešće je besplatno. 

Kako biste se prijavili na seminar koji se održava 5. decembra u Smederevu, potrebno je da propunite elektronski formular  koji je dostupan na ovom linku najkasnije do 29. novembra 2023. godine do 23.59 časova. 

Za seminar koji se održava 11. decembra u Ćupriji možete se prijaviti putem elektronskog formulara koji je dostupan  ovde do 6. decembra 2023. godine do 23.59 časova. 

Za sva dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom seminara možete nas kontaktirati putem imejl adrese euroguidance@tempus.ac.rs ili telefona  011/33 42 430 (opcija 8).    

Skip to content