Aktivnosti Informativnog centra Fondacije Tempus u avgustu 2023. godine

Informativni centar Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat), u sklopu svog mesečnog programa aktivnosti tokom avgusta 2023. godine organizuje događaj:

Utorak, 15. avgust

Vebinar: Erazmus+ KA1 projekti mobilnosti u oblasti mladih

Fondacija Tempus organizuje vebinar u utorak, 15. avgusta od 15.30 do 16.30, za sve

predstavnike organizacija i ustanova aktivnih u sektoru mladih, zainteresovanih za učešće u Erazmus+ projektima mobilnosti u drugom ovogodišnjem konkursnom roku (4. oktobar 2023. godine).

Tokom događaja, učesnici će se upoznati sa pravilima za podnošenje KA1 projekata mobilnosti kroz koje mladi, učenici, omladinski radnici, edukatori i dr. mogu da borave u drugim evropskim zemljama u svrhu učenja, stručnog i profesionalnog usavršavanja. 

Prijave su otvorene do 15. avgusta u 12 časova popunjavanjem elektronskog formulara koji je dostupan na ovom linku.  

Stalne aktivnosti tokom avgusta

Sreda, 2, 9, 16, 23. i 30. avgust

Praktične individualne sesije uživo: Registracija OID i PIC broja

Predstavnici svih organizacija i institucija (škola, predškolskih i visokoškolskih ustanova, nevladinih organizacija…) koje planiraju da učestvuju prvi put u Erazmus+ projektima, a potrebna im je podrška pri registraciji OID i/ili PIC broja (jedinstveni identifikatori koji se koriste u prijavama Erazmus+ projekata), mogu da se prijave za individualne sesije u Informativnom centru Fondacije Tempus u Beogradu.

Individualne sesije se obavezno unapred dogovaraju u jednom od raspoloživih termina za šta je potrebno da zainteresovani minimum dva dana unapred iskažu interesovanje pozivom Info centru (011/3342-430, opcija 1, 9-17 časova) ili slanjem poruke na e-poštu: info@tempus.ac.rs. Sesije je moguće organizovati i onlajn. Raspoloživi termini su: 2, 9, 16, 23. i 30. avgust od 12 do 13 časova.

Euroguidance individualne konsultacije

Individualne konsultacije – razgovori sa psihologom/pedagogom za učenike koji imaju dileme u vezi sa izborom srednje škole/fakulteta održavaju se utorkom od 10 do 12 i četvrtkom od 14 do 16 časova, a obavezno je prethodno zakazivanje putem registracionog formulara koji je dostupan na ovom linku.  

Sve aktivnosti podrške učenicima su besplatne, a više informacija  dostupno je ovde.  

Facebook live chat

Pored mejla i telefona, svi zainteresovani na raspolaganju imaju i mogućnost direktnog informisanja putem društvene mreže Facebook, korišćenjem chat opcije.

Svake srede od 16 do 17 časova i svakog petka od 12 do 13 časova, predstavnici Fondacije Tempus su na raspolaganju za pitanja putem live chat komunikacije na društvenoj mreži Facebook.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate Fondaciju Tempus putem telefona 011 33 42 430 (opcija 1) ili putem imejla info@tempus.ac.rs.

Skip to content