Dodeljene eTwinning evropske nagrade za 2024. godinu – nagrađen projekat nastavnica iz Srbije

eTwinning centralna služba za podršku dodelila je eTwinning evropske nagrade za 2024. godinu. Ove nagrade predstavljaju najveće priznanje koje nastavnici i učenici mogu da dobiju za svoj izuzetan rad u okviru eTwinning zajednice.

Ove godine, evropski eTwinning projekat Natural is good, chemical is bad? u kome učestvuju nastavnice iz Srbije, dobio je Evropsku nagradu u kategoriji stručno obrazovanje (VET). Čestitamo nastavnicama Gordani Pešić i Mariji Rakić-Ljubomirović iz Hemijsko-prehrambene tehnološke škole iz Beograda i njihovim učenicima na izuzetnom uspehu koji je postigao njihov eTwinning projekat Natural is good, chemical is bad? i priznanju koje je zasluženo dobio u okviru eTwinning zajednice.

U okviru ove kategorije, nagrade dobijaju najbolji eTwinning projekti koje sprovode nastavnici srednjih stručnih škola, obrađujući teme povezane sa nastavnim planom i programom stručnih predmeta i predstavljaju primer dobre prakse, izuzetno kvalitetne saradnje i kvalitetnih i održivih rezultata.

Skip to content