Prijava za događaj – „Traženje eTwinning partnera za projekte – Azerbejdžan, Liban i Srbija“

Фондација Темпус и eTwinning национални тим за подршку организују oнлајн догађај „Тражење eTwinning партнера за пројекте“ са eTwinning националним тимовима Азербејџана и Либана у среду, 23. јуна 2021. године у пероду 15.00-16.30 часова.

Овај догађај има за циљ да омогући еТвинерима из ових земаља да се повежу ради покретања или учествовања на заједничким пројектима који обрађују годишњу тему eTwinning заједнице – медијска писменост и дезинформације.

На овом онлајн догађају, наставници из Азербејџана, Либана и Србије ће представити идеје за пројекте које планирају да покрену у 2021/2022. школској години како би пронашли пројектне партнере. Напомињемо да ће сам догађај као и каснија сарадња са партнерима бити на енглеском језику.

Уколико желите да присуствујете овом догађају молимо Вас да попуните регистрациони формулар.

Критеријум за прихватање пријаве ће бити регионална, као и заступљеност различитих установа и време пријаве. Догађај је намењен валидираним корисницима eTwinning портала који раде са узрастом ученика од 13 до 19 година.

Рок за попуњавање регистрационог формулара је 19.06.2021. до 23:59.

Пријављени кандидати ће бити обавештени о статусу пријаве након истека рока за подношење пријава.

Уколико желите да представите пројектну идеју на тему медијске писмености и дезинформација на овом догађају, молимо Вас да попуњавањем регистрационог формулара приложите Вашу идеју. (Потребно је да приложите опис пројекта, као и презентацију (до 5 слајдова у ppt-у).

Као критеријум за избор користиће се повезаност са наставним планом, креативност у обради теме медијске писмености и начин разраде плана активности.

Након истека рока, биће обавештени изабрани кандидати

Рок за попуњавање регистрационог формулара је 20.06.2021. до 23:59.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 7

Е-пошта: etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content