Erazmus dani

ŠTA SU ERAZMUS DANI?

14, 15. i 16. oktobar 2021: Tri dana proslave programa Erazmus+ u Evropi i šire tokom #ErasmusDays. Jedinstvena prilika da organizujete događaj, podelite svoje Erazmus iskustvo ili podelite informacije o svom projektu.

Internacionalna mobilnost i evropsko državljanstvo ponovo su u središtu #ErasmusDays 2021. U 2020. godini u 84 zemlje su održana 5 024 događaja! Pogledajte izveštaj iz prošle godine i inspirišite se! Da li ste spremni da ove godine budete još bolji? 

Bez obzira na to da li ste korisnik Erazmus+ ili ste alumni, #ErasmusDays će vam dati šansu da podelite svoja iskustva, organizujete događaje i proširite vest o ovom projektu.

Da li želite da studirate ili se obučavate u inostranstvu?

#ErasmusDays vam nudi tri dana da naučite sve o Erazmus+ programu, kao i da popričate sa korisnicima ovog programa koji će vam preneti svoje iskustvo.
Izložbe, koncerti, takmičenja, seminari, partnerske mreže, otvoreni dani, distribucija dokumenata vezana za evropsku mobilnost, digitalne prezentacije.. svi ovi događaji biće organizovani u mnogim zemljama tokom #ErasmusDays.

Zato ne gubite ni jedan trenutak, već se prijavite za organizaciju događaja, učestvujte u nekom događaju blizu vas, podelite informacije o tom događaju i vašoj vezi sa Evropom na društvenim mrežama putem oznake #ErasmusDays!

Kako da organizujete događaj?

Kreirajte događaj koji će predstaviti uticaj vašeg projekta i/ili koji će podeliti iskustvo korisnika Erazmus+ programa ili iskoristite priliku #ErasmusDays 2021. da biste organizovali događaj koji ste planirali kako biste mogli da postignete pravi uticaj u medijima i na društvenim mrežama.
Napomena: Možete organizovati digitalni događaj ili izložbu ako vaša institucija ne može da primi publiku ili ako su restriktivne mere usled pandemije COVID-19 i dalje na snazi.

Neophodno je da se prijavite na #ErasmusDays 2021 vebsajtu kako bi vaš događaj bio registrovan. Da biste se prijavili potrebno je da popunite sledeće podatke:

 • Naziv događaja koji se organizuje;
 • Opis događaja na engleskom jeziku;
 • Naziv organizatora i mejl adresa;
 • Vrsta organizacije (škola i predškolska ustanova/visokoškolska ustanova/obrazovanje odraslih/profesionalne obuke/ organizacije mladih);
 • Vrsta događaja (animacija, koncert, festival/ filmska projekcija/ prezentacija/ sastanak/ otvorena vrata/ originalna ideja/ konferencija/ drugi događaj/prezentacija/okrugli sto/ najave/ priredba, izložba /sportski događaj, takmičenje/virtualni događaj);
 • Temu događaja;
 • Datum događaja: oktobar 14/ 15 / 16;
 • Mesto događaja;
 • Adresa događaja;
 • Vebsajt/ Facebook / Twitter / Instagram organizatora;
 • Slika (format: jpeg).

Takođe, na sledećem linku možete da preuzmete promotivne vizuale za pripremu vaših događaja.

Skip to content