Erazmus+ radionica za pisanje KA1 projekata mobilnosti za opšte obrazovanje i obrazovanje odraslih

Povodom drugog konkursnog roka, Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu u utorak, 30. avgusta, sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg obrazovanja i obrazovanja odraslih za podnošenje prijava KA1 projekata mobilnosti u okviru Erazmus+ Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2022. godinu.

Na radionici je predviđeno da bude najviše 30 učesnika. Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formulara. Naknadne prijave nije moguće uvažiti. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Grupu za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica će se održati 30. 8. 2022. od 10-16:30 časova u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 23. avgusta u 23.59.

Pored radionice, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje KA1 projekata mobilnosti u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Tema vebinara biće upoznavanje sa mogućnostima Erazmus + programa u okviru oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih.

Vebinar će se održati u ponedeljak, 29. avgusta, sa početkom u 14 časova. Svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovde.

Prisustvovanje radionicama i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove:
schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:
adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content