Erazmus+ radionica za pisanje KA1 projekata mobilnosti za opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Povodom konkursnog roka za podnošenje projektnih prijava koji će biti organizovan u februaru naredne godine (više informacija će uskoro biti dostupno na linku), Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu za ustanove i organizacije iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Radionica će biti održana u petak, 8. decembra 2023. godine, sa ciljem pripreme ustanova i organizacija za podnošenje prijava za KA1 projekte mobilnosti.

Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formulara. Naknadne prijave nećemo biti u mogućnosti da uvažimo. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema u vezi sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica će se održati u petak, 08.12.2023. godine od 10 do 16:30 časova u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 30. novembra u 23:59.

Prisustvovanje radionici je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus putem telefona 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content