Erazmus+ radionice za pisanje KA1 projekata mobilnosti za opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Tokom decembra 2021. i januara 2022. godine, Fondacija Tempus organizuje tri radionice sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za podnošenje prijava za KA1 projekte mobilnosti u okviru novog Erazmus+ Opšteg poziva za podnošenje predloga projekata za 2022. godinu. Planirano je da se jedna radionica u decembru održi uživo, druga onlajn, dok ćemo vas o formatu treće radionice naknadno obavestiti.

Sve tri radionice će imati isti sadržaj i pokriti opšte, stručno i obrazovanje odraslih.

Broj učesnika je ograničen na 30 po radionici, tako da svaka institucija ima po jednog predstavnika. Fondacija Tempus kao organizator zadržava pravo da podeli učesnike između dva najavljena termina u odnosu na raspoloživost. Pri izboru učesnika prednost će imati institucije koje do sada nisu učestvovale u projektima, kao i one čiji predstavnici nisu prisustvovali radionicama organizovanim u okviru prethodnih poziva.

Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formulara. Naknadne prijave neće biti uvažene. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Grupu za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Termini održavanja radionica:

  • Radionica 1- uživo, će se održati 21.12.2021. od 10-16:45 u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 15. decembra u 23:59. Link za registraciju.
  • Radionica 2- onlajn, će se održati 23.12.2021. od 10-15:15 putem aplikacije Microsoft Teams. Prijave će biti otvorene do 20. decembra u 23:59. Link za registraciju.
  • Radionica 3- format će biti naknadno objavljen, će se održati 13.01.2022. Prijave će biti otvorene do 29. decembra u 23:59. Link za registraciju.

Pored radionica, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje KA1 projekata mobilnosti u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Tema vebinara biće upoznavanje sa mogućnostima Erazmus+ programa u okviru oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih.

Vebinar će se održati u ponedeljak, 20. decembra, sa početkom u 14 časova. Za razliku od radionica, vebinar je otvoren za sve, a svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovde.

Prisustvovanje radionicama i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content