eTwinning Meetup „Aktivno uključivanje učenika u školske aktivnosti i eTwinning projekte“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje susret uživo, koji ima za cilj da zaposlenima u školama i predškolskim ustanovama predstavi primere dobre prakse i iskustva nastavnika koji na uspešan način uključuju učenike u školske aktivnosti i eTwinning projekte.

Ovaj događaj održaće se u ponedeljak, 24. juna od 14.00 do 16.00 časova, u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus u Beogradu, Terazije 39.

Uključivanje učenika je važan aspekt eTwinning projekata i deo je kriterijuma za dodelu eTwinning nacionalnih oznaka kvaliteta. Učestvujući u kvalitetnim eTwinning projektima, učenici preuzimaju inicijativu, uključeni su u donošenje odluka, a krajnji cilj projekta dostižu uz podršku nastavnika. Pored toga, učenici imaju svoju ulogu u razvoju eTwinning škola, što je i navedeno u Misiji eTwinning škola.

Milan Milošević, nastavnik u OŠ „Sveti Sava“ iz Batočine, i Katarina Petrović, nastavnica u Sedmoj beogradskoj gimnaziji, predstaviće način na koji su aktivno uključili svoje učenike u školske aktivnosti, kao i u eTwinning projekte.

Pozivamo Vas da se prijavite za događaj popunjavanjem registracionog formulara.

Rok za prijavu je utorak, 18. jun do 23.59 časova.

Događaj je namenjen zaposlenima u školama i predškolskim ustanovama bez obzira na to da li su registrovani članovi eTwinning mreže.

Zbog ograničenog broja mesta, događaju će moći da prisustvuje samo prvih 30 prijavljenih učesnika. Svi prijavljeni kandidati biće obavešteni o statusu prijave nakon zatvaranja registracionog formulara.

Za događaj se ne plaća kotizacija, ali učesnici koji dolaze iz mesta van Beograda sami snose troškove puta.

Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti.

Za dodatne informacije obratite se eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content