eTwinning Meetup „Kroz eTwinning do boljih digitalnih kompetencija“

Fondacija Tempus i eTwinning nacionalni tim za podršku 23. juna organizuju eTwinning MeetupKroz eTwinning do boljih digitalnih kompetencija“.

eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje eTwinning Meetup „Kroz eTwinning do boljih digitalnih kompetencija“ koji će se održati u četvrtak, 23. juna 2022. godine, od 18 do 20 časova, u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat). 

Meetup je namenjen svim zainteresovanim nastavnicima i vaspitačima koji žele da saznaju nešto više o samom eTwinning portalu, kao i IKT alatima koji su dostupni u okviru portala, ali i o Web 2.0 alatima koji se mogu integrisati u eTwinning projekte i redovnu nastavu. Biće reči i o tome na koji način upotreba eTwinning-a doprinosi unapređenju digitalnih kompetencija nastavnika i učenika. Na Meetup-u će biti predstavljeno iskustvo eTwinning ambasadorke Aleksandre Danilović i eTwinning ambasadora Zvonka Gašparovića.

Pozivamo Vas da se prijavite za događaj popunjavanjem registracionog formulara. Rok za prijavu je nedelja, 19. jun do ponoći. Zbog ograničenog broja mesta, Meetup-u će moći da prisustvuje samo prvih 30 prijavljenih učesnika. Svi prijavljeni kandidati biće obavešteni o statusu prijave nakon zatvaranja registracionog formulara.

Za događaj se ne plaća kotizacija, ali učesnici van Beograda sami obezbeđuju troškove puta. Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti o događaju.

Za dodatne informacije obratite se eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs

 

Skip to content