eTwinning Meetup posvećen eTwinning temi za 2022. godinu: Naša budućnost – lepa, održiva, zajednička – škole i novi evropski Bauhaus

eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje eTwinning Meetup posvećen eTwinning  temi za 2022. godinu: Naša budućnost – lepa, održiva, zajednička – škole i novi evropski Bauhaus koji će se održati u četvrtak, 25. avgusta 2022. godine, od 15 do 17 časova, u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat). 

Meetup je namenjen svim zainteresovanim nastavnicima i vaspitačima koji žele da saznaju nešto više o samom eTwinning portalu i godišnjoj temi, koja je ove godine široka i odnosi se na održivi razvoj, teme iz ekologije, inkluziju u nastavi, kao i prostor u kome se održava nastava (virtuelni ili prostor u učionici).

Inspirisana dizajnerskim pokretom koji je nastao iz obrazovnog projekta u drugoj deceniji 20.veka, inicijativa Evropske komisije „novi evropski Bauhaus” danas ima za cilj da okupi različite aktere iz oblasti nauke, tehnologije, umetnosti, kulture i obrazovanja oko centralnih vrednosti – održivosti, estetike i inkluzivnosti.

Na Meetup-u će biti predstavljeno iskustvo eTwinning ambasadorki Dragane Videnov i Jasmine Milićević.

Pozivamo Vas da se prijavite za događaj popunjavanjem registracionog formulara

Rok za prijavu je nedelja, 21. avgust do 23.59 časova.

Zbog ograničenog broja mesta, Meetup-u će moći da prisustvuje samo prvih 30 prijavljenih učesnika. Svi prijavljeni kandidati biće obavešteni o statusu prijave nakon zatvaranja registracionog formulara.

Za događaj se ne plaća kotizacija, ali učesnici koji dolaze iz mesta van Beograda sami pokrivaju troškove puta.

Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti o događaju.

Za dodatne informacije obratite se eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content