Poziv za učešće u eTwinning onlajn seminaru „School cooperation in the Danube Region“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku vas poziva da se prijavite za eTwinning onlajn seminar „School cooperation in the Danube Region“ u organizaciji eTwinning nacionalnog tima za podršku u Austriji, koji će biti održan 10. i 11. juna u onlajn formatu, preko Zoom aplikacije i eTwinning portala.

Plenarna izlaganja i radionice će biti održane na engleskom jeziku.

Učesnici seminara će imati prilike da se upoznaju sa evropskim strategijama za Dunavsku regiju i za saradnju u okviru obrazovanja, da nauče nešto više o Erazmus+ programu, eTwinning portalu i TwinSpace-u. Takođe, tokom ova dva dana, učesnici će imati mogućnosti da se upoznaju i da aktivno rade na projektnim idejama sa nastavnicima iz Centralne, Zapadne, i Istočne Evrope.

Preliminarnoj agendi možete pristupiti na sledećem linku.

Seminar je namenjen svim vaspitačima, učiteljima i nastavnicima koji su registrovani na eTwinning portalu.

Kriterijum za selekciju učesnika će biti poznavanje engleskog jezika, motivacija za učešće u seminaru kao i iskustvo na eTwinning portalu.

Za prijavljivanje za ovaj događaj potrebno je popuniti registracioni formular.

Rok za prijavu je petak, 21.05.2021, u 23:59.

Sa kandidatima koji ispunjavaju navedene uslove i koji su ušli u uži izbor, na osnovu celokupne prijave, biće obavljen razgovor na engleskom jeziku u onlajn formatu.

O ishodu prijave će, putem imejla, biti obavešteni samo kandidati koji su ušli u uži izbor.

Konačnu odluku o odabiru učesnika eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji će doneti na osnovu celokupne prijave kandidata i obavljenih razgovora.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning Nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content