Poziv za učešće u eTwinning onlajn seminaru „School cooperation in the Danube Region“

Фондација Темпус – eTwinning национални тим за подршку вас позива да се пријавите за eTwinning онлајн семинар „School cooperation in the Danube Region“ у организацији eTwinning националног тима за подршку у Аустрији, који ће бити одржан 10. и 11. јуна у онлајн формату, преко Зоом апликације и eTwinning портала.

Пленарна излагања и радионице ће бити одржане на енглеском језику.

Учесници семинара ће имати прилике да се упознају са европским стратегијама за Дунавску регију и за сарадњу у оквиру образовања, да науче нешто више о Еразмус+ програму, eTwinning порталу и TwinSpace-у. Такође, током ова два дана, учесници ће имати могућности да се упознају и да активно раде на пројектним идејама са наставницима из Централне, Западне, и Источне Европе.

Прелиминарној агенди можете приступити на следећем линку.

Семинар је намењен свим васпитачима, учитељима и наставницима који су регистровани на eTwinning порталу.

Критеријум за селекцију учесника ће бити познавање енглеског језика, мотивација за учешће у семинару као и искуство на eTwinning порталу.

За пријављивање за овај догађај потребно је попунити регистрациони формулар.

Рок за пријаву је петак, 21.05.2021, у 23:59.

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор на енглеском језику у онлајн формату.

О исходу пријаве ће, путем имејла, бити обавештени само кандидати који су ушли у ужи избор.

Коначну одлуку о одабиру учесника eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији ће донети на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора.

За додатне информације можете се обратити eTwinning Националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content