eTwinning Meetup „IKT alati i metode za pospešivanje kreativnosti u ranom uzrastu“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje Meetup, susret uživo, koji ima za cilj da vaspitačima i nastavnicima razredne nastave da predloge i smernice za upotrebu modernih tehnologija u radu sa decom predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovne škole, a naročito u cilju razvijanja dečije kreativnosti.

Meetup će se održati u sredu, 27. decembra 2023. godine od 14.00 do 16.00 časova u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus u Beogradu, Terazije 39.

eTwinning zajednica je od početka prepoznata po kreativnoj upotrebi modernih tehnologija. Godišnje teme eTwinning zajednice za 2023. i za 2024. idu korak dalje u istraživanju načina za pospešivanje kreativnosti dece i učenika – ispituju alternativne prostore za učenje, izvode decu u prirodu i rade na široj povezanosti sa lokalnom zajednicom i uključivanju roditelja u obrazovni proces.

eTwinning ambasadorka Nataša Vrapčević, vaspitačica i pomoćnica direktora za međunarodnu saradnju u PU „Naša radost“ u Subotici, i dugogodišnje i više puta nagrađivane eTvinerke Edina Đorović, vaspitačica u PU „Naša radost“ u Subotici, i Olga Milićević, vaspitačica u PU „Naša radost“ u Aleksandrovcu, predstaviće IKT alate koje koriste u radu sa decom i načine na koje upotreba ovih alata doprinosi razvijanju dečije kreativnosti.

Pozivamo Vas da se prijavite za događaj popunjavanjem registracionog formulara.

Rok za prijavu je nedelja, 17. decembar do 23.59 časova.

Događaj je namenjen vaspitačima i nastavnicima razredne nastave u akreditovanim ustanovama bez obzira na to da li su registrovani korisnici eTwinning mreže.

Zbog ograničenog broja mesta, Meetup-u će moći da prisustvuje samo prvih 30 prijavljenih prosvetnih radnika. Svi prijavljeni kandidati biće obavešteni o statusu prijave nakon zatvaranja registracionog formulara.

Za događaj se ne plaća kotizacija, ali učesnici koji dolaze iz mesta van Beograda sami snose troškove puta.

Događaj će biti fotografisan u svrhu obaveštavanja javnosti o njemu.

Za dodatne informacije obratite se eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content