Godišnja konferencija EPALE zajednice 2021 ”Transitions: The role of adult learning in ensuring inclusive and sustainable change”

Centralni tim za podršku EPALE organizuje godišnju evropsku konferenciju EPALE zajednice koja će se održati putem interneta u periodu od 12 do 19. oktobra 2021. godine. Učesnici će imati prilike da diskutuju o tome kako obrazovanje odraslih može da pomogne u promovisanju inkluzivnih i održivih promena u društvu.

Plenarni deo konferencije biće održan 12. i 13. oktobra na EPALE platformi i biće dostupan svima putem linkova koje možete pronaći ovde.

Nastavak konferencije očekuje nas 18. i 19. oktobra, kada će biti održane četiri interaktivne radionice, dok će u okviru konferencije takođe, biti održano 8 nacionalnih panela, gde će učesnici imati prilike da prodube diskusiju u okviru nacionalnog konteksta.

Napomena:

Plenarne sesije koje se održavaju 12. i 13. oktobra biće dostupne na EPALE platformi svim zainteresovanim učesnicima putem otvorenog linka.

Radionice i nacionalni paneli će biti dostupni samo učesnicima koji su registrovani na EPALE platformi. Za učešće na radionicama i nacionalnim panelima potrebno je da učesnici budu prijavljeni na platformi i da popune registracioni formular. Više informacija o radionicama i načinu prijave pronađite ovde.

Ukoliko još uvek nemate registrovan profil na EPALE platformi, registrujte se ovde.

Za sve dodatne informacije u vezi sa konferencijom, kao i tehničkom podrškom prilikom registracije možete nam se obratiti slanjem upita na i-mejl adresu: adult-education@tempus.ac.rs ili pozivom na broj telefona: 011 33 42 430, opcija 3.

Skip to content