Najava TCA događaja „Tranzicije u obrazovanju – uloga karijernog vođenja“

Ovom prilikom obaveštavamo sve karijerne praktičare da će se od 15. do 16. septembra 2022. godine u Beogradu u organizaciji Fondacije Tempus održati TCA događaj ”Tranzicije u obrazovanju – uloga karijernog vođenja”.

Događaj će trajati dva dana i obuhvatiće stručna izlaganja i interaktivne radionice kroz koje će karijerni praktičari iz Srbije i drugih zemalja Evrope imati priliku da saznaju nešto više o specifičnim potrebama korisnika u tranzicijama na različitim nivoima obrazovanja. Kroz interaktivne radionice, učesnici seminara imaće priliku da se povežu sa kolegama karijernim praktičarima iz drugih zemalja Evrope i razmene primere dobre prakse, te da kroz grupni rad sarađuju na osmišljavanju projektnih aktivnosti.

Radni jezik na ovom događaju biće engleski, te se od učesnika očekuje poznavanje engleskog jezika na nivou B1 i aktivno učešće u grupnom radu. Broj učesnika događaja je ograničen, a prilikom odobravanja prijava vodiće se računa o iskazanoj motivaciji, nivou poznavanja engleskog jezika,  te ravnomernoj  regionalnoj zastupljenosti i zastupljenosti učesnika koji rade u ustanovama sa korisnicima na različitom nivou obrazovanja, kao i vremenu prijavljivanja.

Učešće na seminaru je besplatno, a za učesnike iz Srbije koji ne žive u Beogradu, biće obezbeđeni smeštaj i refundacija putnih troškova.

Svi zainteresovani za učešće na ovom događaju mogu da se prijave do 15. avgusta 2022. godine putem platforme SALTO, a za sve dodatne informacije, možete se obratiti na imejl: tcas@tempus.ac.rs .

Uputstvo za prijavu preko SALTO platforme

Najpre na stranici salto-et.net kreirajte nalog koristeći opciju Create Account ili se ulogujte ukoliko već imate kreiran nalog. Prilikom kreiranja naloga potrebno je da u polju Sending National Agency odaberete RS01-Foundation Tempus. Zatim na linku kliknite dugme Apply i na engleskom jeziku popunite formular koji će se otvoriti. Imajte u vidu da je na dnu registracionog formulara najpre ponuđena opcija Save, a nakon čuvanja je potrebno izabrati i opciju Send. U slučaju tehničkih problema prilikom registracije, možete nam pisati na tcas@tempus.ac.rs

Skip to content