Okruženja koja podstiču učenje živih jezika – zajednička radionica Evropskog centra za žive jezike i Fondacije Tempus

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite za radionicu Okruženja koja podstiču učenje živih jezika (engl. Learning environments where modern languages flourish – EOL) koju Fondacija Tempus organizuje u saradnji sa Evropskim centrom za žive jezike u Gracu. Predavači na radionici su dr Kristin Brogan, profesor nemačkog jezika i interkulturne kompetencije na Minsterskom tehnološkom univerzitetu u Traliju u Irskoj i Lea Štiberc, profesor nemačkog i italijanskog jezika koja trenutno radi kao karijerni savetnik u Zavodu za zapošljavanje u Sloveniji.

Radionica će se održati onlajn, a glavni događaji planirani su za 4. novembar i 9. decembar 2021. godine dok je period između ova dva događaja planiran za rad učesnika u manjim timovima uz konsultacije sa voditeljima radionice. Plan aktivnosti na radionici kao i detaljnije biografije predavača možete pogledati ovde. Ova radionica namenjena je osnovnim školama i srednjim školama opšteg i stručnog usmerenja, odnosno dvočlanim ili tročlanim timovima koji će predstavljati ove škole.

Rok za prijave je produžen do 14. oktobra 2021. godine do kraja dana.

Sve detaljnije informacije o radionici i načinu prijavljivanja možete pronaći ovde

Za sva dodatna pitanja koja se tiču prijave ili same radionice možete nas kontaktirati putem imejla office@tempus.ac.rs.

Skip to content