Onlajn događaj – „Traženje partnera za eTwinning projekte u predškolskim ustanovama – Letonija, Estonija, Portugal, Poljska i Srbija“

Фондација Темпус и eTwinning национални тим за подршку позивају заинтересоване васпитаче да се пријаве за учешће на oнлајн догађају „Тражење партнера за eTwinning пројекте у предшколским установама“ који организује eTwinning националним тим Летоније у сарадњи са Националним тимовима Естоније, Португала, Пољске и Србије у уторак, 31. јануара 2023. године у пероду 17.00-18.30 часова, на платформи Zoom.

Овај догађај има за циљ да омогући еТвинерима из ових земаља да се повежу ради покретања или учествовања на заједничким пројектима за предшколски узраст.

На овом онлајн догађају, наставници из Летоније, Естоније, Португала, Пољске и Србије ће развити пројектне идеје и упознати се са колегама. Напомињемо да ће сам догађај као и каснија сарадња са партнерима бити на енглеском језику.

Уколико желите да присуствујете овом догађају молимо Вас да попуните следећи регистрациони формулар.

Критеријум за прихватање пријаве, осим познавања енглеској језика, ће бити регионална заступљеност и време пријаве. Догађај је намењен валидираним корисницима eTwinning портала који раде са предшколским узрастом. Искуство у спровођењу eTwinning пројеката није неопходно. По потреби, организоваће се онлајн интервју за проверу знања енглеског језика.

Рок за попуњавање регистрационог формулара је 17.01.2023. до 23:59.

Изабрани кандидати ће бити обавештени о статусу пријаве након истека рока за подношење пријава.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 7

Е-пошта: etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content