Onlajn događaj – „Traženje partnera za eTwinning projekte u predškolskim ustanovama – Letonija, Estonija, Portugal, Poljska i Srbija“

Fondacija Tempus i eTwinning nacionalni tim za podršku pozivaju zainteresovane vaspitače da se prijave za učešće na onlajn događaju „Traženje partnera za eTwinning projekte u predškolskim ustanovama“ koji organizuje eTwinning nacionalnim tim Letonije u saradnji sa Nacionalnim timovima Estonije, Portugala, Poljske i Srbije u utorak, 31. januara 2023. godine u perodu 17.00-18.30 časova, na platformi Zoom.

Ovaj događaj ima za cilj da omogući eTvinerima iz ovih zemalja da se povežu radi pokretanja ili učestvovanja na zajedničkim projektima za predškolski uzrast.

Na ovom onlajn događaju, nastavnici iz Letonije, Estonije, Portugala, Poljske i Srbije će razviti projektne ideje i upoznati se sa kolegama. Napominjemo da će sam događaj kao i kasnija saradnja sa partnerima biti na engleskom jeziku.

Ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju molimo Vas da popunite sledeći registracioni formular.

Kriterijum za prihvatanje prijave, osim poznavanja engleskoj jezika, će biti regionalna zastupljenost i vreme prijave. Događaj je namenjen validiranim korisnicima eTwinning portala koji rade sa predškolskim uzrastom. Iskustvo u sprovođenju eTwinning projekata nije neophodno. Po potrebi, organizovaće se onlajn intervju za proveru znanja engleskog jezika.

Rok za popunjavanje registracionog formulara je 17.01.2023. do 23:59.

Izabrani kandidati će biti obavešteni o statusu prijave nakon isteka roka za podnošenje prijava.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430, opcija 7

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content