Poziv na onlajn seminar „Meaningful virtual engagement for strategic partnerships“

Irska nacionalna agencija, organizuje tematski seminar „Meaningful virtual engagement for strategic partnerships“ koji će se održati onlajn od 30. novembra do 1. decembra 2021. godine.

Cilj seminara je da okupi korisnike projekata strateških partnerstava KA2 kako bi istraživali modele onlajn i kombinovanog rada i učenja koji su se odvijali u okviru projektnih aktivnosti u vreme pandemije.

Učesnici će imati priliku da razmene i nauče o različitim pristupima onlajn i kombinovanom radu koje mogu da integrišu u svoje sadašnje i buduće transnacionalne projekte i sopstvenu praksu poučavanja i učenja, kao i da učešćem u seminaru doprinesu ažuriranju Evropskog priručnika za upravljanje projektima.

Rok za prijavu je 25.10.2021. godine a mogu se prijaviti korisnici projekata KA2 Erazmus+ strateških partnerstava iz svih obrazovnih sektora, koji su vodili virtuelne projektne aktivnosti tokom Kovid pandemije. Preduslov za prijavljivanje je poznavanje engleskog jezika.

Uputstvo za prijavu:

Najpre na stranici salto-et.net kliknite na dugme “Log in” u gornjem desnom uglu i kreirajte nalog koristeći opciju “Create Account” ili se ulogujte ukoliko već imate kreiran nalog. Prilikom kreiranja naloga važno je da ispravno navedete svoj sektor. Zatim na profilu TCA događaja “Meaningful virtual engagement for strategic partnerships” kliknite dugme “Apply” u donjem desnom uglu i popunite registracioni formular na engleskom jeziku.

Molimo Vas da imate u vidu da je na dnu registracionog formulara najpre ponuđena opcija Sačuvaj (Save), a nakon čuvanja je potrebno izabrati opciju Pošalji (Send).

Napomena:

Seminar se organizuje kao TCA aktivnost (Training and Cooperation Activities) u okviru Erazmus+ programa. Tokom trajanja TCA konferencije, organizator pokriva troškove smeštaja i hrane učesnika dok Fondacija Tempus pokriva 95% troškova putovanja po principu refundacije (učesnici su, shodno pravilima Erazmus+ programa u obavezi da sa 5% sufinansiraju svoje učešće).

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem elektronske pošte: tcas@tempus.ac.rs

Skip to content