Poziv na onlajn seminar „Meaningful virtual engagement for strategic partnerships“

Ирска национална агенција, oрганизује тематски семинар „Meaningful virtual engagement for strategic partnerships“ који ће се одржати онлајн од 30. новембра до 1. децембра 2021. године.

Циљ семинара је да окупи кориснике пројеката стратешких партнерстава КА2 како би истраживали моделе онлајн и комбинованог рада и учења који су се одвијали у оквиру пројектних активности у време пандемије.

Учесници ће имати прилику да размене и науче о различитим приступима онлајн и комбинованом раду које могу да интегришу у своје садашње и будуће транснационалне пројекте и сопствену праксу поучавања и учења, као и да учешћем у семинару допринесу ажурирању Европског приручника за управљање пројектима.

Рок за пријаву је 25.10.2021. године а могу се пријавити корисници пројеката КА2 Еразмус+ стратешких партнерстава из свих образовних сектора, који су водили виртуелне пројектне активности током Ковид пандемије. Предуслов за пријављивање је познавање енглеског језика.

Упутство за пријаву:

Најпре на страници salto-et.net кликните на дугме “Log in” у горњем десном углу и креирајте налог користећи опцију “Create Account” или се улогујте уколико већ имате креиран налог. Приликом креирања налога важно је да исправно наведете свој сектор. Затим на профилу ТCА догађаја “Meaningful virtual engagement for strategic partnerships” кликните дугме “Apply” у доњем десном углу и попуните регистрациони формулар на енглеском језику.

Молимо Вас да имате у виду да је на дну регистрационог формулара најпре понуђена опција Сачувај (Save), а након чувања је потребно изабрати опцију Пошаљи (Send).

Напомена:

Семинар се организује као TCA активност (Training and Cooperation Activities) у оквиру Еразмус+ програма. Током трајања TCA конференције, организатор покрива трошкове смештаја и хране учесника док Фондација Темпус покрива 95% трошкова путовања по принципу рефундације (учесници су, сходно правилима Еразмус+ програма у обавези да са 5% суфинансирају своје учешће).

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем електронске поште: tcas@tempus.ac.rs

Skip to content