Poziv na učešće na događaju: „5. Sajam Obrazovnih Alata“ na francuskom jeziku

Francuska nacionalna agencija za Erazmus+ organizuje „5. sajam obrazovnih alata“ na francuskom jeziku, od 24. do 26. maja 2022. godine u Marseju.

Osnovni cilj sajma je podrška razvoju kompetencija aktera u omladinskom sektoru na polju prikupljanja i diseminacije obrazovnih resursa (članaka, publikacija, alata). Sajam je otvoren za sve kreatore/korisnike obrazovnih alata koji mogu da predstave svoje alate i rad na francuskom jeziku. Glavna tema događaja će biti održivi razvoj.

Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa višejezičnim obrazovnim portalom: http://educationaltoolsportal.eu/

Učešće se preporučuje omladinskim radnicima, trenerima, omladinskim liderima, omladinskim projekt menadžerima, istraživačima u oblasti mladih.

Od učesnika se očekuje znanje francuskog jezika na nivou potrebnom za praćenje i aktivno učestvovanje u aktivnostima u okviru Sajma.

Za više informacija i detalje o programu posetite objavu na SALTO platformi.

Zainteresovani mogu da se prijave za učešće na Sajmu popunjavanjem registracionog formulara na SALTO platformi. Rok za prijavu je 7. april 2022.

Broj mesta je ograničen i prilikom izbora učesnika vodiće se računa o kvalitetu popunjene prijave i usklađenosti sa temom i ciljnom grupom događaja.

NAPOMENA: Sajam se organizuje kao TCA (Training and Cooperation Activities) aktivnost u okviru Erazmus+ programa. Tokom trajanja događaja, organizator pokriva troškove smeštaja i hrane učesnika, dok Fondacija Tempus pokriva 95% troškova putovanja po principu refundacije (učesnici su, shodno pravilima Erazmus+ programa u obavezi da sa 5% sufinansiraju svoje učešće.)

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e pošte: tcas@tempus.ac.rs

Skip to content