Poziv na vebinar posvećen prijavi za Erazmus povelju za visoko obrazovanje

U cilju podrške visokoškolskih ustanova da podnesu prijavu za dobijanje Erazmus povelje za visoko obrazovanje (Erasmus Charter for Higher Education – ECHE) u okviru poziva za 2023. godinu koji će biti otvoren tokom proleća 2022. godine, Fondacija Tempus organizuje vebinar u utorak 29. marta 2022. godine, u terminu od 11 do 13 časova.

Podsećamo da posedovanje aktivne ECHE povelje predstavlja formalni preduslov za učešće akreditovanih samostalnih visokoškolskih ustanova (SVŠU) iz država članica Evropske unije i trećih zemalja pridruženih Programu, uključujući Republiku Srbiju, u delovima Erazmus+ programa posvećenim visokom obrazovanju. Ovogodišnji poziv za podnošenje prijava za ECHE povelju je relevantan za SVŠU koje nisu nosioci aktivne ECHE povelje.

Prijavu za vebinar je potrebno izvršiti putem registracionog formulara.

Rok za prijavu na vebinar je nedelja, 27. mart 2022. godine u 23:59 časova.

Vebinar će biti održan putem platforme Microsoft Teams, tj. putem linka koji će biti poslat svim učesnicima događaja nakon završetka roka za prijavu.

Za dodatna pitanja možete se obratiti Grupi za visoko obrazovanje Fondacije Tempus putem imejl adrese higher-education@tempus.ac.rs.

Skip to content