Poziv na vebinar posvećen prijavi za Erazmus povelju za visoko obrazovanje

У циљу подршке високошколских установа да поднесу пријаву за добијање Еразмус повеље за високо образовање (Erasmus Charter for Higher Education – ECHE) у оквиру позива за 2023. годину који ће бити отворен током пролећа 2022. године, Фондација Темпус организује вебинар у уторак 29. марта 2022. године, у термину од 11 до 13 часова.

Подсећамо да поседовање активне ECHE повеље представља формални предуслов за учешће акредитованих самосталних високошколских установа (СВШУ) из држава чланица Европске уније и трећих земаља придружених Програму, укључујући Републику Србију, у деловима Еразмус+ програма посвећеним високом образовању. Овогодишњи позив за подношење пријава за ECHE повељу је релевантан за СВШУ које нису носиоци активне ECHE повеље.

Пријаву за вебинар је потребно извршити путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву на вебинар је недеља, 27. март 2022. године у 23:59 часова.

Вебинар ће бити одржан путем платформе Microsoft Teams, тј. путем линка који ће бити послат свим учесницима догађаја након завршетка рока за пријаву.

За додатна питања можете се обратити Групи за високо образовање Фондације Темпус путем имејл адресе higher-education@tempus.ac.rs.

Skip to content