Poziv za jednonedeljnu onlajn eTwinning obuku „eTwinning oznaka kvaliteta za ustanove”

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje jednonedeljnu onlajn eTwinning obuku na temu „eTwinning oznaka kvalitete za ustanoveu periodu od 24. do 28. oktobra 2022. godine, u onlajn formatu.

Cilj ove obuke je da predstavi kriterijume na osnovu kojih se u eTwinning zajednici prepoznaju uspešne vaspitno-obrazovne ustanove i za to im se dodeljuje oznaka kvaliteta eTwinning škola.

To su ustanove koje na različite načina pokazuju da su okrenute međunarodnoj saradnji, stalnom profesionalnom usavršavanju, bezbednosti u školi i na internetu i dobrobiti svojih učenika, zaposlenih i šire zajednice.

Obuka će dati informacije o rokovima i savete potrebne u procesu popunjavanja i podnošenja prijave za oznaku kvaliteta eTwinning škola.

Program obuke možete pogledati ovde.

Obuka se sastoji od tri vebinara:

  • ponedeljak, 24.10.2022. god, 16.00-17.00 časova
  • sreda, 26.10.2022. god, 16.00-17.00 časova i
  • petak, 28.10.2022. god, 16.00-17.00 časova

Kako bi polaznici uspešno završili obuku i dobili sertifikat, potrebno je da urade kviz posle prva dva vebinara i zadatak posle trećeg vebinara.

Za prijavljivanje za ovaj događaj potrebno je popuniti registracioni formular.

Ukoliko tehničke mogućnosti budu dozvoljavale, biće prihvaćeni svi prijavljeni. U slučaju da mora da se ograniči broj učesnika, prednost će imati članovi eTwinning portala.

Registracioni formular će biti otvoren do četvrtka, 20.10.2022, 23.59.

Nakon isteka roka za prijavu, svi prijavljeni će biti obavešteni o statusu njihove prijave, a prihvaćenima će biti poslati linkovi za pristup vebinarima ove onlajn obuke.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning Nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content