Poziv za onlajn eTwinning Meetup ”eTwinning kao resurs u radu sa najmlađim uzrastima”

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje eTwinning Meetup na temu „ eTwinning kao resurs u radu sa najmlađim uzrastima “ 24.02.2022, u 17.00 časova, u onlajn formatu.

Fokus ovog onlajn skupa biće mogućnosti koje postoje u eTwinning zajednici za rad sa decom svih predškolskih uzrasta.  Veći deo ovog onlajn izlaganja biće posvećen funkcionalnostima samog eTwinning portala i načinima na koji se mogu iskoristiti za ostvarivanje obrazovnog plana rada. Takođe, biće reči o mogućnostima usavršavanja u zajednici i povezivanja sa kolegama i ustanovama iz drugih zemalja. I na kraju, biće predstavljen deo eTwinning portala na kojem se sprovode virtuelni projekti.

Primere iz svog rada sa decom predstaviće Nataša Vrapčević, vaspitačica i pomoćnica direktora za međunarodne projekte u PU „Naša radost“ iz Subotice,  koja je i dugogodišnja ambasadorka eTwinning mreže u Srbiji.

Primere sa svojih eTwinning projekata predstaviće i iskusne članice eTwinning zajednice u Srbiji, Milijana Gajić, vaspitačica iz PU „Čukarica“ iz Beograda i Edina Đorović, vaspitačica iz PU „Naša radost“ iz Subotice.   

Meetup je namenjen prvenstveno svim vaspitačima i stručnim saradnicima iz akreditovanih predškolskih ustanova, ali i učiteljima i nastavnicima zainteresovanim za rad na eTwinning portalu.

Za prijavljivanje za ovaj događaj potrebno je popuniti prijavni upitnik.

Ukoliko tehničke mogućnosti budu dozvoljavale, biće prihvaćeni svi prijavljeni. U slučaju da mora da se ograniči broj učesnika, prednost će imati zaposleni u akreditovanim predškolskim ustanovama, kao i članovi eTwinning portala.

Prijavni upitnik će biti otvoren do ponedeljka, 21.02.2022, 23:59.

Nakon isteka roka za prijavu, svi prijavljeni će biti obavešteni o statusu njihove prijave, a prihvaćenima će biti poslat link za pristup ovom onlajn događaju.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content