Poziv za prijavu za učešće na Forumu za inkluziju i različitosti u Belgiji

SALTO I&D – tim za inkluziju i različitosti, organizuje TCA događaj Forum za inkluziju i različitosti (Inclusion & Diversity Forum) od 29. novembra do 02. decembra u Ostendu u Belgiji. Ova međunardna konferencija ima za cilj postizanje veće vidljivosti za pitanja inkluzije i različitosti i uspostavljanje veza među akterima aktivnim u programima za mlade EU. 

Raznovrstan trodnevni program staviće fokus na dostignuća u oblasti inkluzije u dosadašnjim EU programima za mlade, kao i formate i mogućnosti u novom Erazmus+ programskom periodu. Konferencija će biti prilika za razmenu iskustava, ideja, dobrih praksi i izgradnju partnerstava. 

Za učešće u događaju mogu se prijaviti osobe koje rade sa mladim ljudima sa smanjenim mogućnostima iz različitih sektora: omladinski radnici, omladinski lideri, treneri, socijalni radnici, predstavnici omladinskih organizacija, istraživači, kreatori politika koji rade na pitanjima inkluzije i različitosti, korisnici Erazmus+ programa koji se bave inkluzijom i drugi. Broj mesta za učesnike iz Srbije je ograničen pa molimo da se prijavite što pre.

Zainteresovani za učešće na ovom događaju se mogu prijaviti popunjavanjem registracionog formulara do 20.10.2021. godine. Biće kontaktirani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor. 

NAPOMENA: studijska poseta se organizuje kao TCA aktivnost (Training and Cooperation Activities) u okviru Erazmus+ programa. Tokom trajanja TCA studijske posete, organizator pokriva troškove smeštaja i hrane učesnika dok Fondacija Tempus pokriva 95% troškova putovanja po principu refundacije (učesnici su, shodno pravilima Erazmus+ programa u obavezi da sa 5% sufinansiraju svoje učešće).

Više informacija zainteresovani mogu zatražiti putem elektronske pošte na tcas@tempus.ac.rs

Skip to content