Poziv za prijavu za učešće u seminaru na temu karijernog vođenja „No Dead Ends – Guidance Supporting All the Way” u Finskoj

Događaj je otkazan usled nepredviđenih okolnosti.

EDUFI, Finska nacionalna agencija za obrazovanje organizuje TSA događaj – seminar „No Dead Ends – Guidance Supporting All the Way” u mestu Jivaskila u Finskoj od 13. do 16. februara 2022. godine.

Cilj seminara je da okupi praktičare u oblasti karijernog vođenja i savetovanja iz različitih sektora i omogući razmenu dobrih praksi, otvorenu interakciju i diskusiju o različitim aspektima karijernog vođenja, sa naročitim naglaskom na koncept celoživotnog karijernog vođenja.  Biće prikazani primeri kvalitetne prakse formalnog i neformalnog karijernog vođenja u Finskoj sa osvrtom na moguće načine međusektorske saradnje u ovoj oblasti.

Učesnici će biti u prilici da:

  • Uče i informišu se o procesu celoživotnog karijernog vođenja i savetovanja,
  • Razmenjuju dobre prakse iz svojih zemalja,
  • Umrežavaju se, stiču kontakte i formiraju partnerstva.

Seminar je namenjen praktičarima koji se bave karijernim vođenjem i savetovanjem učenika, studenata ili mladih; Pojedincima aktivnim u sektorima opšteg, stručnog, visokog obrazovanja, obrazovanja odraslih, kao i neformalnog obrazovanja mladih.

Zainteresovani pojedinci, aktivni u sektoru neformalnog obrazovanja mladih mogu se prijaviti popunjavanjem registracionog formulara OVDE do 31.12.2021. godine. Poziv za učesnike iz omladinskog sektora pogledajte ovde.

Zainteresovani pojedinci, aktivni u sektoru formalnog obrazovanja mogu se prijaviti popunjavanjem registracionog formulara OVDE do 31.12.2021. godine. Poziv za učesnike iz sektora obrazovanja pogledajte ovde.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

NAPOMENA: seminar se organizuje kao TCA aktivnost (Training and Cooperation Activities) u okviru Erazmus+ programa. Tokom trajanja TCA studijske posete, organizator pokriva troškove smeštaja i hrane za učesnike dok Fondacija Tempus pokriva 95% troškova putovanja po principu refundacije (učesnici su, shodno pravilima Erazmus+ programa u obavezi da sa 5% sufinansiraju svoje učešće).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e-pošte: tcas@tempus.ac.rs

Skip to content