Poziv za učešće na eTwinning seminaru u Albaniji

eTwinning nacionalni tim za podršku Albanije organizuje eTwinning seminar pod nazivom „To learn through eTwinning in pandemic conditions for teachers from elementary and lower secondary education of schools in rural areas” u periodu od 7. do 9. septembra 2021. godine, u Tirani, u Albaniji. Na ovom seminaru omogućeno je učešće 3 nastavnika iz Republike Srbije.

eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće. 

Zainteresovani kandidati treba da ispune sledeće uslove za prijavljivanje

  • da rade u osnovnoj školi u Republici Srbiji;
  • da su registrovani na eTwinning portalu;
  • da dobro govore engleski jezik.

Prilikom odabira učesnika, prednost će se dati kandidatima koji do sada nisu učestvovali na eTwinning seminarima i radionicama u inostranstvu, kao i kandidatima zaposlenim u školama u ruralnim oblastima. 

Sa kandidatima koji ispunjavaju navedene uslove i koji su ušli u uži izbor, na osnovu celokupne prijave, biće obavljen razgovor na engleskom jeziku putem platforme Teams

Konačnu odluku o odabiru učesnika eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji će doneti na osnovu celokupne prijave kandidata i obavljenih razgovora.

Za prijavljivanje za ovaj događaj potrebno je da popunite registracioni formular.

Rok za prijavu je 8. jul 2021. godine, 23:59 časova.

O ishodu prijave će, putem imejla, biti obavešteni samo kandidati koji su ušli u uži izbor. 

Po povratku sa seminara, učesnik ima obavezu da u školi u kojoj radi pokrene jedan eTwinning projekat i predstavi iskustva sa seminara, najkasnije do kraja 2021. godine. Dokaz o tome, u vidu fotografije sa predavanja i sl, treba da dostavi na imejl adresu etwinning@tempus.ac.rs 

Napomene: 

Odabranim kandidatima biće obezbeđeno: 

  • učešće na seminaru;
  • prevoz Beograd – Tirana– Beograd;
  • smeštaj u hotelu i obroci.

eTwinning  nacionalni tim za podršku će odabranim kandidatima za putovanje isplatiti dnevnice u skladu sa važećim pravilnikom Fondacije Tempus o načinu obračuna i isplate putnih troškova trećim licima u zemlji i inostranstvu. 

Od učesnika seminara se očekuje da sa sobom na seminar ponese svoj laptop, netbuk, tablet ili drugi uređaj s kojim može pristupiti svom eTwinning profilu tokom seminara. 

Za sve dodatne informacije se možete obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku u Republici Srbiji putem telefona i e-pošte: 

011/3342 430 

etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content