Poziv za učešće na vebinaru o KA155 DiscoverEU projektima inkluzije

Povodom drugog konkursnog roka za podnošenje projektnih prijava, Fondacija Tempus organizuje informativni vebinar namenjen organizacijama i ustanovama koje su aktivne u omladinskom sektoru, srednjim školama, kao i svima koji bi hteli detaljnije da se informišu o KA155 DiscoverEU projektima inkluzije.

Tokom vebinara biće predstavljene specifičnosti KA155 projekata, kao i prijavni formular. Poseban deo vebinara posvećen je pitanjima i odgovorima.

Putem DiscoverEU projekata inkluzije, organizacije i ustanove iz Srbije mogu da dobiju podršku za sprovođenje projekata čiji je cilj da mladim osamnaestogodišnjacima sa smanjenim mogućnostima omoguće i olakšaju učešće u DiscoverEU inicijativi.

Odlaskom na putovanje u barem jednu evropsku državu, osamnaestogodišnjaci sa smanjenim mogućnostima dobijaju priliku da uče o evropskoj raznolikosti i kulturnoj baštini, otkriju mogućnosti za buduće obrazovanje, unaprede svoje veštine i kompetencije, podstaknu povezivanje i međukulturni dijalog i probude svest o značaju očuvanja životne sredine.

Vebinar će biti održan u ponedeljak 29. 7. 2024. godine, od 15.30 do 17 časova, putem platforme Microsoft Teams. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na vebinaru, neophodno je da se prijavite popunjavanjem prijavnog formulara koji će biti otvoren do 29. jula do 12 časova.

Učešće na vebinaru je besplatno, a pristupni link ka vebinaru biće Vam poslat najkasnije nakon završetka roka za prijavu.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate sa Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom na adresu youth@tempus.ac.rs.

Skip to content