Poziv za učešće u eTwinning seminaru u Italiji

eTwinning национални тим за подршку Италије организује eTwinning семинар намењен наставницима запосленим у средњим стручним школама, под називом „Wine and food tourism”  у периоду од 4. до 6. октобра 2022. године, у Алби (Alba (CN) Piemonte). На овом семинару омогућено је учешће 2 наставника из Републике Србије.

eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији позива све заинтересоване да се пријаве за учешће. 

Заинтересовани кандидати треба да испуне следеће услове за пријављивање

  • да су запослени у средњој стручној школи у Републици Србији (предност имају кандидати који раде у пољопривредно – прехрамбеним и угоститељско – туристичким школама);
  • да су регистровани на eTwinning порталу; 
  • да добро говоре енглески језик. 

Приликом одабира учесника, предност ће се дати кандидатма који су почетници на eTwinning, као и кандидатима који до сада нису учествовали на eTwinning семинарима и радионицама у иностранству. 

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор на енглеском језику путем платформе Тeams

Коначну одлуку о одабиру учесника eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији ће донети на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора.

За пријављивање за овај догађај потребно је да попуните регистрациони формулар.

Рок за пријаву је 31. август 2021. године, 23:59 часова.

О исходу пријаве ће, путем имејла, бити обавештени само кандидати који су ушли у ужи избор. 

По повратку са семинара, учесник има обавезу да у школи у којој ради покрене један eTwinning пројекат и представи искуста са семинара, најкасније до краја 2022. године. 

Доказ о презентацији, у  виду фотографије са предавања и презентације, учесник треба да достави на имејл адресу etwinning@tempus.ac.rs 

Напомене: 

Одабраним кандидатима биће обезбеђено: 

  • учешће на семинару,
  • превоз на релацији Београд – Алба– Београд,
  • смештај у хотелу и оброци.

eTwinning  национални тим за подршку ће одабраним кандидатима за путовање исплатити дневнице у складу са важећим правиликом Фондације Темпус о начину обрачуна и исплате путних трошкова трећим лицима у земљи и иностранству. 

Од учесника семинара се очекује да са собом на семинар понесе свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим може приступити свом eTwinning профилу током семинара. 

За све додатне информације се можете обратити eTwinning националном тиму за подршку у Републици Србији путем телефона и е-поште: 

011/3342 430 

etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content