Poziv za učešće u seminaru u Budimpešti „eTwinning – Innovation and Education“

eTwinning nacionalni tim za podršku u Mađarskoj organizujeseminar eTwinning – Innovation and Education” u periodu od 12. do 14. maja 2023. godine u Budimpešti. 

Na ovom seminaru omogućeno je učešće dva nastavnika iz Republike Srbije. 

eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće. 

Zainteresovani kandidati treba da ispune sledeće uslove za prijavljivanje: 

  • da rade u osnovnoj ili srednjoj školi školi u Republici Srbiji;
  • da su registrovani na eTwinning portalu;
  • da dobro govore engleski jezik.

Prilikom odabira učesnika, daće se prednost kandidatima koji su početnici na eTwinning-u, kao i kandidatima koji do sada nisu učestvovali na eTwinning seminarima i radionicama u inostranstvu. 

Sa kandidatima koji ispunjavaju navedene uslove i koji su ušli u uži izbor, na osnovu celokupne prijave, biće obavljen razgovor na engleskom jeziku putem platforme Teams

Konačnu odluku o odabiru učesnika eTwinning nacionalni tim za podršku u Republici Srbiji doneće na osnovu celokupne prijave kandidata i obavljenih razgovora. 

Za prijavljivanje za ovaj događaj potrebno je da popunite registracioni formular

Rok za prijavu je 28. mart 2023. godine, do 23:59 časova. 

O ishodu prijave imejlom biće obavešteni samo kandidati koji su ušli u uži izbor. 

Nakon seminara, učesnik ima obavezu da u školi u kojoj radi pokrene jedan eTwinning projekat i predstavi iskustva sa seminara, najkasnije do juna 2023. godine. 

Dokaz o prezentaciji, u  vidu fotografije sa predavanja i prezentacije, učesnik treba da dostavi na imejl-adresu etwinning@tempus.ac.rs

Napomene: 

Odabranim kandidatima biće obezbeđeno: 

  • učešće na seminaru;
  • prevoz na relaciji Beograd–Budimpešta–Beograd;
  • smeštaj u hotelu i obroci.

U zavisnosti od raspoloživosti prevoza, moguć je polazak na seminar dan pre početka ili povratak dan nakon završetka seminara. 

eTwinning  nacionalni tim za podršku će odabranim kandidatima za putovanje isplatiti dnevnice u skladu sa važećim pravilikom Fondacije Tempus o načinu obračuna i isplate putnih troškova trećim licima u zemlji i inostranstvu. 

Od učesnika seminara se očekuje da na seminar ponese svoj laptop, netbuk, tablet ili drugi uređaj kojim može da pristupi svom eTwinning profilu tokom seminara. 

Za sve dodatne informacije možete da se obratiteeTwinningnacionalnom timu za podršku u Republici Srbiji telefonom na broj 011/3342 430  ili imejlom na etwinning@tempus.ac.rs

Skip to content