Poziv na onlajn događaj umrežavanja za organizacije koje su aktivne u oblasti sporta i mladih

Nacionalna agencija Estonije, zadužena za promociju i sprovođenje Erazmus+ programa, organizuje onlajn događaj umrežavanja za sportske organizacije. Događaj se održava 3. i 4. juna 2024. godine i namenjen je prevashodno organizacijama aktivnim u oblasti sporta, ali i onima koje rade sa mladima, a koje žele da učestvuju u Erazmus+ programu.

Cilj događaja je da pruži priliku da se predstavnici različitih organizacija upoznaju sa mogućnostima koje Erazmus+ program pruža u oblasti sporta i mladih, pre svega sa projektima mobilnosti sportskog osoblja, razmenama omladinskih radnika i partnerstvima za saradnju u oblasti sporta i mladih, ali i da kreiraju nova partnerstva, razmene ideje i iskustva.

Događaj je pre svega namenjen predstavnicima sportskih i omladinskih organizacija, rukovodiocima i menadžerima sportskih timova, predstavnicima organizacija koje se bave inovacijama u oblasti sportske tehnologije ali i svim drugima koji su zainteresovani za učešće u Erazmus+ programu u oblasti sporta i mladih.

Više informacija o događaju, kao i formular za prijavu možete da pronađete na ovom linku.

Rok za prijave je 12. maj 2024. godine, a učešće je besplatno.

Napominjemo da se od svih učesnika/ca očekuje prisustvo tokom celog trajanja događaja.

Broj mesta za učesnike iz Republike Srbije je ograničen i samo odabrani učesnici će dobiti poziv za učešće.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate sa Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom na adresu sport@tempus.ac.rs.

Skip to content