Radionica i vebinar za pisanje KA2 projekata za opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Fondacija Tempus u utorak 14. februara organizuje jednodnevnu radionicu sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za podnošenje prijava za KA210 projekte malih partnerstava i KA220 projekte za saradnju u okviru Opšteg poziva za podnošenje prijava za Erazmus+ projekte za 2023. godinu.

Radionica će biti održana uživo u prostorijama Fondacije Tempus, Žabljačka 12, Beograd. Pre radionice organizujemo vebinar za pisanje KA2 projekata u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Tema vebinara je upoznavanje sa mogućnostima Erazmus+ programa u okviru oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih.

Ciljevi radionice su:

  • upoznavanje učesnika sa principima, ciljevima i kriterijumima KA2 projekata malih partnerstava i projekata partnerstava za saradnju;
  • predstavljanje prijavnog formulara i specifičnosti projektne dokumentacije u okviru KA2 projekata;
  • unapređivanje znanja učesnika o detaljima i procedurama za podnošenje projekata u okviru KA2 projekata i
  • jačanje znanja i kompetencija za pisanje projekata i popunjavanje prijavnog formulara.

Termini održavanja:

  1. Vebinar će se održati preko aplikacije Microsoft Teams, 13.02.2023. godine, od 14 do 15 časova i otvoren je za sve zainteresovane. Prijavni formular za vebinar nalazi se ovde.
  2. Radionica uživo, će se održati 14.02.2023. godine od 10 do 16:45 časova u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 7. februara u 23:59 časova. Agendu za radionicu možete pogledati ovde. Link za registraciju nalazi se na sledećem linku.

Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formulara. Naknadne prijave neće biti uvažene. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Broj učesnika je ograničen na 30, tako da svaka institucija ima po jednog predstavnika. Pri izboru učesnika prednost će imati institucije koje do sada nisu učestvovale u projektima, kao i one čiji predstavnici nisu prisustvovali radionicama organizovanim u okviru prethodnih poziva.

Pohađanje radionice i vebinara je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete da kontaktirate Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content