Radionica za pisanje prijava za KA2 projekte (partnerstva za saradnju i mala partnerstva) – opšte, stručno i obrazovanje odraslih

Fondacija Tempus organizuje jednodnevnu radionicu u ponedeljak, 5. februara 2024. godine, sa ciljem pripreme ustanova i organizacija iz oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih za pisanje prijava za KA2 projekte ( partnerstva za saradnju i mala partnerstva) u okviru Erazmus + Opšteg poziva za 2024. godinu.

Na radionici je predviđeno da bude najviše 30 učesnika. Prijavljivanje je moguće isključivo putem registracionog formulara. Naknadne prijave nije moguće uvažiti. Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste Sektor za opšte, stručno i obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica će se održati 05.02.2024. godine, od 09:45–16:45 časova, u prostorijama Fondacije Tempus u Beogradu, ulica Žabljačka 12. Prijave će biti otvorene do 25. januara u 23:59.

Agendu radionice možete da pogledate na sledećem linku.

Pored radionice, Fondacija Tempus organizuje i vebinar za pisanje prijava za KA2 projekte u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Učesnicima vebinara biće predstavljene opšte informacije o KA2 projektima.

Vebinar će se održati u četvrtak, 1. februara, sa početkom u  15 časova. Svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave ovde. Prijave će biti otvorene do 25. januara u 23:59.

Prisustvovanje radionici i vebinaru je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3, ili imejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani:

Opšte i stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content