Radionica za pripremu KA1 projekata u oblasti mladih – projekata omladinskih razmena (KA152) i razmena omladinskih radnika (KA153)

Fondacija Tempus 22. decembra 2023. godine organizuje uživo radionicu sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za podnošenje KA1 projekata omladinskih razmena i razmena omladinskih radnika u okviru Erazmus+ programa.

KA1 projekti u okviru Erazmus+ programa pružaju mogućnosti neformalnog i informalnog učenja za mlade i omladinske radnike iz Srbije putem međunarodnih aktivnosti koje sprovode organizacije aktivne u oblasti mladih. Ovi tipovi projekata se preporučuju organizacijama koje su nove u Erazmus+ programu ili organizacijama sa manje iskustva u programu.

Detaljnije informacije o ovim tipovima projekata dostupne su na ovom linku.

Polaznici KA1 radionice moći će da se:

  • upoznaju sa specifičnostima i logikom budžeta za projekte omladinskih razmena i razmena omladinskih radnika;
  • upoznaju sa prijavnim formularom i procedurama za podnošenje ovih projekata;
  • informišu o podršci koju nudi Fondacija Tempus u prosecu razrade projektnih ideja;
  • dodatno informišu o koracima potrebnim za podnošenje uspešnih projektnih prijava.

Radionica će biti održana uživo, u prostorijama Fondacije Tempus (Žabljačka 12, Beograd) 22. decembra 2023. godine, od 10 do 17 časova. Detaljnu agendu radionice možete da pronađete na sledećem linku.

Prijavljivanje za radionicu vrši se popunjavanjem formulara na ovom linku. Rok za prijavu je 17. decembar 2023. godine do 23.59 časova.

Napominjemo da naknadne prijave i one koje nisu podnete putem zvaničnog formulara neće biti razmatrane.

Molimo sve zainteresovane da blagovremeno obaveste Grupu za mlade, informisanje i sport ukoliko imaju tehničkih problema u vezi sa popunjavanjem registracionog formulara.

Pri izboru učesnika imaće prednost predstavnici organizacija i institucija sa konkretnim projektnim idejama za KA1 projekte omladinskih razmena i razmene omladinskih radnika, kao i oni koji do sada nisu učestvovali u Erazmus+ programu.

Napominjemo da se od svih učesnika očekuje aktivno učešće i prisustvo tokom celog trajanja radionice.

Samo odabrani učesnici dobiće poziv za učešće. Broj učesnika je ograničen, a učešće je besplatno.

Za sve dodatne informacije, možete da kontaktirate sa Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus slanjem imejla na adresu youth@tempus.ac.rs ili telefonom na broj 011 33 42 430, opcija 5.

Skip to content