Radionica za pripremu KA1 projekata za aktivno učešće mladih (KA154)

Fondacija Tempus 17. januara 2024godine organizuje uživo radionicu sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za podnošenje KA154 projekata za aktivno učešće mladih u okviru Erazmus+ programa.

KA154 projekti za aktivno učešće mladih pružaju mogućnosti za uključivanje mladih iz Srbije u procese donošenja odluka o pitanjima koja ih najviše pogađaju. Detaljnije informacije o ovim tipovima projekata dostupne su na ovom linku.

Polaznici KA1 radionice za aktivno učešće mladih moći će da:

  • razlikuju mogućnosti i tipove projekata u okviru omladinske komponente Erazmus+ programa;
  • upoznaju se sa procedurama za podnošenje prijava u okviru KA154 projekata za aktivno učešće mladih;
  • primene pravila za pisanje budžeta u okviru KA154 projekata za aktivno učešće mladih;
  • razrade svoje projektne ideje u okviru KA154 projekata za aktivno učešće mladih;
  • informišu se o podršci koju nudi Fondacija Tempus u procesu razrade projektnih ideja.

Radionica će biti održana uživo u prostorijama Fondacije Tempus (Žabljačka 12, Beograd), 17. januara 2024. godine, od 10 do 17 časova. Detaljnu agendu radionice možete da pronađete na sledećem linku.

Prijavu za učešće možete da izvršite popunjavanjem formulara na ovom linkuRok za prijave je 14. januar 2024. godine do 23.59.

Napominjemo da naknadne prijave i one koje nisu podnete popunjavanjem zvaničnog formulara neće biti razmatrane.

Molimo sve zainteresovane da blagovremeno obaveste Grupu za mlade, informisanje i sport ukoliko imaju tehničkih problema u vezi sa popunjavanjem registracionog formulara.

Pri izboru učesnika imaće prednost predstavnici organizacija i institucija sa konkretnim projektnim idejama za KA1 projekte za aktivno učešće mladih, kao i oni koji do sada nisu učestvovali u Erazmus+ programu (naročito u ovoj vrsti projekata omladinske komponente Erazmus+ programa).

Napominjemo da se od svih učesnika očekuje aktivno učešće i prisustvo tokom celog trajanja radionice.

Samo odabrani učesnici dobiće poziv za učešće. Broj učesnika je ograničen, a učešće je besplatno.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate s Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom na adresu youth@tempus.ac.rs.

Skip to content