Radionica za pripremu projekata mobilnosti u oblasti obrazovanja odraslih programa Erazmus+

Fondacija Tempus 3. septembra 2021. godine organizuje radionicu sa ciljem pripreme ustanova i organizacija u oblasti obrazovanja odraslih za podnošenje KA1 projekata mobilnosti u okviru drugog poziva Erazmus+ programa za 2021. godinu.

Radionica se organizuje u prostorijama Fondacije Tempus (ulica Ruže Jovanović 27a, Beograd), u terminu od 10 do 16 časova, a namenjena je ustanovama, organizacijama, udruženjima, stručnim društvima i ostalim institucijama koje se bave obrazovanjem odraslih, a koje planiraju da konkurišu za projekte mobilnosti.

Ciljevi radionice su:

  • upoznavanje učesnika sa principima, ciljevima i kriterijumima KA1 projekata mobilnosti u oblasti obrazovanja odraslih;
  • predstavljanje prijavnog formulara i specifičnosti projektne dokumentacije u okviru KA1 projekata mobilnosti;
  • predstavljanje najčešćih grešaka podnosilaca prijave prilikom popunjavanja formulara za KA1 projekte u oblasti obrazovanja odraslih;
  • unapređivanje znanja učesnika o detaljima i procedurama za podnošenje projekata u okviru KA1 projekata mobilnosti u oblasti obrazovanja odraslih;
  • jačanje znanja i kompetencija za pisanje projekata u oblasti obrazovanja odraslih i popunjavanje prijavnog formulara.

Broj učesnika je ograničen na 30, tako da će svaka institucija imati po jednog predstavnika. Pri izboru učesnika vodiće se računa o tipu institucija, a prednost će imati one koje do sada nisu učestvovale u projektima, kao i one čiji predstavnici nisu prisustvovali radionicama organizovanim u okviru prethodnih poziva.

Prijava za radionicu moguća je isključivo putem registracionog formulara i naknadne prijave neće biti uvažene. Rok za prijavu je utorak 31. avgust do 12:00 časova.

Molimo sve zainteresovane da blagovremeno, pre isteka roka za prijavu, obaveste grupu za obrazovanje odraslih ukoliko imaju tehničkih problema sa popunjavanjem registracionog formulara.

Radionica je besplatna. Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja. Fondacija Tempus obezbeđuje radne materijale i ručak tokom radionice.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Fondaciju Tempus telefonom 011 33 42 430, opcija 3 ili mejlom na adresu adult-education@tempus.ac.rs.

Skip to content