Seminar ”Definisanje kvalitetnih ishoda učenja kao preduslov za planiranje međunarodne mobilnosti u srednjem stručnom obrazovanju”

Fondacija Tempus  organizuje seminar ”Definisanje kvalitetnih ishoda učenja kao preduslov za planiranje međunarodne mobilnosti u srednjem stručnom obrazovanju”.

Cilj programa je upoznavanje polaznika sa procesom definisanja kvalitetnih ishoda učenja na osnovu definisanih specifičnih kompetencija za određeni stručni profil i planirane prakse tokom međunarodne mobilnosti učenika.

Ovim seminarom želimo da vas podržimo u radu na projektima. Tim povodom govoriće se o sledećim temama:

  • Šta su ishodi učenja?
  • Međunarodna mobilnost (nalaženje partnera, formulisanje ciljeva i ishoda učenja)
  • Definisanje ishoda učenja
  • Predstavljanje Ugovora u učenju (Learning Agreement)
  • Popunjavanje Ugovora u učenju (Learning Agreement)
  • Priznavanje ocena nakon mobilnosti

Seminar će se održati 29.oktobra 2022. godine od 9 do 17 časova. Namenjen je nastavnom i nenastavnom osoblju srednjih škola i srednjih stručnih škola, bez obzira na to da li su već učestvovali u projektima ili ne.

Za prijavljivanje je potrebno popuniti registracioni formular, koji će biti otvoren do 26. oktobra u ponoć.

Seminar će se održati u Medicinskoj školi sa domom učenika ”Sestre Ninković” u Kragujevcu, ulica Radoja Domanovića br.2.

Seminar je besplatan i akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje znanja i vaspitanja – u trajanju je od jednog dana i nosi 8 bodova.

Maksimalan broj učesnika je 30. Učesnici će biti birani po vremenu prijave.

Za dodatne informacije možete se obratiti sektoru za opšte, stručno i obrazovanje odraslih Fondacije Tempus na school-vet@tempus.ac.rs.

Skip to content