Vebinar – Erazmus+ KA2 projekti partnerstva u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih

Фондација Темпус организује вебинар намењен заинтересованима за учешће у КА2 пројектима у областима општег, стручног и образовања одраслих. Вебинар ће се одржати у уторак, 8. фебруара 2022. године од 14  до 15 часова.

Тема вебинара је упознавање учесника са могућностима Еразмус+ програма у оквиру пројеката партнерстава за сарадњу и малих партнерстава.   

Вебинар је намењен представницима државних и приватних школа и предшколских установа, средњих стручних школа и других организација које се баве стручним образовањем и обукама, као и представницима установа, организација, удружења, стручних друштава и осталих институција које се баве образовањем одраслих, као и свим другим организацијама које планирају да конкуришу за пројекте партнерставау области општег, стручног и образовања одраслих

Молимо све заинтересоване да се пријаве путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је уторак, 8. фебруар у 12 часова. Линк за приступ вебинару ће бити доступан у оквиру регистрационог формулара.

За све додатне информације, можете контактирати Фондацију Темпус телефоном 011 33 42 430, опција 3, или мејлом на неку од следећих адреса, у зависности од области за коју сте заинтересовани:

Школе, предшколске установе и стручно образовање:

schools-vet@tempus.ac.rs

Образовање одраслих:

adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content