Vebinar: „eTwinning – prozor u svet” (Mogućnosti koje eTwinning pruža učenicima i nastavnicima iz škola u ruralnim sredinama)

Fondacija Tempus i eTwinning nacionalni tim za podršku organizuju vebinar na temu „eTwinning – prozor u svet” (Mogućnosti koje eTwinning pruža učenicima i nastavnicima iz škola u ruralnim sredinama).

Vebinar će se održati u četvrtak, 30. marta 2023. godine od 16 časova.

Govorićemo o načinima na koje eTwinning pruža podršku nastavnicima i školama, pre svega u ruralnim sredinama, ali i svima ostalima, i koje mogućnosti nudi nova Evropska platforma za školsko obrazovanje. Kako možete da se povežete sa kolegama iz drugih škola i zemalja, da razmenjujete iskustva, motivišete svoje učenike i povežete učionice učešćem u kreativnim eTwinning projektima? Odgovore na ova pitanja, kao i druga pitanja koja imate, daće Vam eTwinning nacionalni tim za podršku, a svoja iskustva i savete podeliće i gošće – Tatjana Dimitrijević, direktorka OŠ „Vuk Karadžić” iz Lipa i Zdravka Majkić, nastavnica engleskog jezika iz OŠ „Bratstvo jedinstvo” u Kucuri.

Ovaj vebinar je namenjen svim vaspitačima, učiteljima, nastavnicima i ostalim zaposlenima u obrazovno-vaspitnim ustanovama koji su zainteresovani za ovu temu, bez obzira na to da li već učestvjuju u eTwinning projektima ili još uvek nisu registrovani članovi mreže.

Za prijavljivanje je potrebno popuniti registracioni formular, koji će biti otvoren do 29. marta u ponoć.

Link za pristup događaju poslaćemo mejlom na adresu koju navedete u registracionom formularu na dan vebinara, 30. marta.

Važna napomena: Molimo Vas da, ukoliko ste se prijavili a niste dobili mejl sa pristupnim linkom na dan održavanja vebinara, proverite Spam, Junk i Promotions foldere.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content