Vebinar „eTwinning tema za 2022. godinu – Naša budućnost – lepa, održiva, zajednička: škole i novi evropski Bauhaus”

Фондација Темпус и eTwinning национални тим за подршку 21. априла организују вебинар „eTwinning тема за 2022. годину – Наша будућност – лепа, одржива, заједничка: школе и нови европски Баухаус.

Инспирисана дизајнерским покретом који је настао из образовног пројекта у другој деценији 20.века, иницијатива Европске комисије ”нови европски Баухаус” данас има за циљ да окупи различите актере из области науке, технологије, уметности, културе и образовања око централних вредности – одрживости, естетике и инклузивности.

Овим вебинаром, као и великим бројем других активности, предавања и кампања које ће eTwinning заједница организовати током 2022. године, желимо да вас подржимо у раду на пројектима и покренемо размишљање и дискусију о следећим питањима:

  • Како да искористимо овај тематски фокус да поново осмислимо, унапредимо и улепшамо своје радно окружење и своје пројекте?
  • Како бисмо желели да живимо заједно након пандемије?
  • Како треба да изгледа школа будућности?
  • Које вештине желимо да научимо како бисмо будућност учинили еколошки одрживом?
  • Како можемо да постигнемо да наше школе и заједнице буду лепше, здравије, еколошки одрживе и инклузивније?

Вебинар ће се одржати 21. априла 2022. године од 16 до 17 часова. Намењен је васпитачима, учитељима, наставницима и осталим запосленима у образовно-васпитним установама који су заинтересовани за ову тему, без обзира на то да ли већ учествјују у eTwinning пројектима или још увек нису регистровани чланови мреже.

За пријављивање је потребно попунити регистрациони формулар, који ће бити отворен до 20. априла у поноћ.

Линк за приступ догађају послаћемо на дан вебинара, 21. априла, мејлом на адресу коју наведете у регистрационом формулару.

Важна напомена: Молимо Вас да, уколико сте се пријавили а нисте добили мејл са приступним линком на дан одржавања вебинара, проверите Spam, Junk и Promotions фолдере.

За додатне информације можете се обратити eTwinning националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content