Vebinar: Predstavljanje prijavnih formulara za KA2 projekte malih partnerstava

Fondacija Tempus organizuje vebinar na kom će biti predstavljeni prijavni formulari za KA2 projekte malih partnerstava u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih. Vebinar će se održati u četvrtak, 13. maja, od 14 do 16 časova preko platforme Microsoft Teams.

Cilj vebinara je upoznavanje učesnika sa prijavnim formularima za KA2 projekte malih partnerstava u okviru novog sedmogodišnjeg Erazmus+ programa i Opšteg poziva za 2021. godinu.

Vebinar je namenjen predstavnicima državnih i privatnih škola i predškolskih ustanova, srednjih stručnih škola i drugih organizacija koje se bave stručnim obrazovanjem i obukama, kao i predstavnicima ustanova, organizacija, udruženja, stručnih društava i ostalih institucija koje se bave obrazovanjem odraslih, kao i svim drugim organizacijama koje planiraju da konkurišu za projekte malih partnerstava u oblasti opšteg, stručnog i obrazovanja odraslih.

Molimo sve zainteresovane da se prijave putem registracionog formulara.

Rok za prijavu je utorak 11.maj u 16 časova. Link za prisustvo na vebinaru će blagovremeno biti poslat učesnicima putem mejla.

Vebinar je besplatan. Postojaće i snimak, te ćete uvek imati mogućnost da ga dobijete putem mejla.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus mejlom na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti programa za koju ste zainteresovani:

Škole, predškolske ustanove i stručno obrazovanje:
schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:
adult-education@tempus.ac.rs

Skip to content