Vebinar „Inovacija i obrazovanje – kreativnost sa eTwinning-om“

Фондација Темпус – eTwinning национални тим за подршку организује вебинар посвећен годишњој теми eTwinning заједнице „Иновација и образовање – креативност са eTwinning-ом”.

Вебинар ће се одржати у среду, 26. априла 2023. године од 16 часова.

Сваке године eTwinning заједница сумира актуелне образовне и друштвене трендове у оквиру своје годишње теме која представља смерницу члановима заједница у њиховом раду на платформи у тој школској години. Циљ годишње теме је да скрене пажњу наставника, доносилаца политика и осталих актера у образовању на актуелне садржаје и начине за унапређење наставе.

Овогодишња тема укључује широк опсег подтема као што су емоционално и ментално здравље ученика и наставника, начини на који вештачка интелигенција може да се користи у наставном процесу, организација простора за учење у просторима ван класичне учионице – парковима, музејима, компанијама и сл.

Овај вебинар је намењен свим васпитачима, учитељима, наставницима и осталим запосленима у образовно-васпитним установама који су заинтересовани за ову тему, без обзира на то да ли већ учествују у eTwinning пројектима или још нису регистровани чланови мреже.

За пријављивање је потребно да попуните регистрациони формулар, који ће бити отворен до уторка, 25. априла 2023. године, краја дана.

Линк за приступ догађају послаћемо Вам имејлом на адресу коју наведете у регистрационом формулару на дан вебинара, 26. априла 2023. године.

Важна напомена: Молимо Вас да, уколико сте се пријавили а нисте добили имејл са приступним линком на дан одржавања вебинара, проверите фолдере Spam, Junk и Promotions.

За додатне информације можете да се обратите eTwinning националном тиму за подршку на etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content