Vebinar „Inovacija i obrazovanje – kreativnost sa eTwinning-om“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje vebinar posvećen godišnjoj temi eTwinning zajednice „Inovacija i obrazovanje – kreativnost sa eTwinning-om”.

Vebinar će se održati u sredu, 26. aprila 2023. godine od 16 časova.

Svake godine eTwinning zajednica sumira aktuelne obrazovne i društvene trendove u okviru svoje godišnje teme koja predstavlja smernicu članovima zajednica u njihovom radu na platformi u toj školskoj godini. Cilj godišnje teme je da skrene pažnju nastavnika, donosilaca politika i ostalih aktera u obrazovanju na aktuelne sadržaje i načine za unapređenje nastave.

Ovogodišnja tema uključuje širok opseg podtema kao što su emocionalno i mentalno zdravlje učenika i nastavnika, načini na koji veštačka inteligencija može da se koristi u nastavnom procesu, organizacija prostora za učenje u prostorima van klasične učionice – parkovima, muzejima, kompanijama i sl.

Ovaj vebinar je namenjen svim vaspitačima, učiteljima, nastavnicima i ostalim zaposlenima u obrazovno-vaspitnim ustanovama koji su zainteresovani za ovu temu, bez obzira na to da li već učestvuju u eTwinning projektima ili još nisu registrovani članovi mreže.

Za prijavljivanje je potrebno da popunite registracioni formular, koji će biti otvoren do utorka, 25. aprila 2023. godine, kraja dana.

Link za pristup događaju poslaćemo Vam imejlom na adresu koju navedete u registracionom formularu na dan vebinara, 26. aprila 2023. godine.

Važna napomena: Molimo Vas da, ukoliko ste se prijavili a niste dobili imejl sa pristupnim linkom na dan održavanja vebinara, proverite foldere Spam, Junk i Promotions.

Za dodatne informacije možete da se obratite eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content