Vebinar: Kako se prijaviti za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na vebinar na temu „Kako se prijaviti za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi” koji organizujemo 06.07.2021. od 17 do 18 časova. Vebinar ima za cilj da zainteresovanim nastavnicima stranog jezika, predstavnicima škola i drugih ustanova koji sprovode nastavu stranog jezika predstavi propozicije konkursa za Evropsku jezičku oznaku i Bazu jezičkih praksi koji su nedavno objavljeni na sajtu Fondacije Tempus a za koje je prijava trenutno u toku.

Evropska jezička oznaka je priznanje čiji je cilj da istakne i nagradi inovativne i kreativne projekte/inicijative u oblasti nastave i učenja jezika širom Evrope. Za Jezičku oznaku mogu se prijaviti projekti/inicijative koji su završeni ili se nalaze u završnoj fazi i imaju konkretne vidljive rezultate, a koji su sprovedeni u Republici Srbiji. Rok za podnošenje prijava je 15. avgust 2021. godine.

Baza jezičkih praksi biće objavljena na vebsajtu jezici.obrazovanje.rs i predstavljaće kolekciju dobrih i inovativnih praksi u oblasti nastave i učenja stranih jezika na nacionalnom nivou. Konkurs za Bazu biće stalno otvoren i Baza će se periodično dopunjavati novim aktivnostima.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na vebinar popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku.

Prijavljivanje traje do 3. jula 2021. godine do kraja dana.

U slučaju pitanja, možete nam pisati na imejl office@tempus.ac.rs.

Skip to content