Vebinar „Konkurs za Evropsku jezičku oznaku 2023. godine“

Fondacija Tempus raspisala je konkurs za Evropsku jezičku oznaku (engl. European Language Label ELL) u junu 2023. godine.

Evropska jezička oznaka je priznanje čiji je cilj da istakne i nagradi inovativne i kreativne projekte/inicijative u oblasti nastave i učenja jezika širom Evrope. Ona je i podsticaj za predstavljanje i širenje rezultata ovih projekata/inicijativa i isticanje javnog interesa za unapređenje jezičkih veština.

Informacije o propozicijama konkursa i načinima prijavljivanja možete da pronađete u posebnoj vesti. Rok za podnošenje prijava je 20. avgust 2023. godine.

Kako bi detaljnije informacije o konkursu učinila dostupnim, Fondacija Tempus organizuje vebinar 8. avgusta 2023. godine, od 11 do 12 časova, putem platforme Microsoft Teams. Da biste pratili vebinar nije potrebno da instalirate aplikaciju, već samo da kliknete na link koji će svi prijavljeni dobiti u imejlu obaveštenja o učešću. Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem kratkog formulara do 7. avgusta 2023. godine, do 12 časova.

Dodatna pitanja u vezi s konkursom možete da nam dostavite na imejl-adresu jezici@tempus.ac.rs.

Skip to content