Vebinar: Medijska i novinska pismenost odraslih na EPALE

Fondacija Tempus – EPALE Srbija nacionalni tim za podršku organizuje vebinar pod nazivom „Medijska i novinska pismenost odraslih na EPALE“, koji će biti održan u sredu, 28. jula 2021. u 16 sati.

Cilj vebinara je predstavljanje dostupnih EPALE resursa u vezi sa temom medijske pismenosti koji se mogu pronaći na platformi.

Tokom vebinara, učesnici će moći da se upoznaju sa različitim okvirima, vodičima i rezultatima projekata i izveštaja o medijskoj pismenosti odraslih koji su pomenuti tokom poslednje EPALE onlajn diskusije na ovu temu. Pored toga, biće reči i o srodnom pojmu novinske pismenosti (news literacy) i najnovijem EPALE otvorenom obrazovnom resursu (OER) na ovu temu.

Prijava za učešće na ovom vebinaru vrši se isključivo popunjavanjem registracionog formulara.

Rok za prijavu je ponedeljak, 26. jul do 23:59 časova. Nakon isteka roka, link za pristup vebinaru biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti EPALE Srbija nacionalnom timu za podršku putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/33 42 430, opcija 3

E-pošta: adult-education@tempus.ac.rs

EPALE platforma namenjena je profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih u Evropi (nastavnicima, profesorima, trenerima, istraživačima, organizatorima, donosiocima odluka) i omogućava svima koji se bave ili su zainteresovani za obrazovanje odraslih da se virtuelno sastanu na jednom mestu i razmene svoja znanja, iskustva, pitanja i dobre prakse.

Skip to content