Vebinar: Mogućnosti koje eTwinning pruža školama u ruralnim područjima

Fondacija Tempus i eTwinning nacionalni tim za podršku organizuju vebinar na temu „Mogućnosti koje eTwinning pruža školama u ruralnim područjima”.

Vebinar će se održati 27. decembra 2021. godine od 16 časova.

Govorićemo o načinima na koje eTwinning pruža podršku nastavnicima i školama u ruralnim područjima, kako mogu da se povežu sa kolegama iz drugih škola i zemalja, razmene iskustva, motivišu učenike i povežu učionice učešćem u kreativnim eTwinning projektima.

Ovaj vebinar je namenjen svim vaspitačima, učiteljima, nastavnicima i ostalim zaposlenima u obrazovno-vaspitnim ustanovama koji su zainteresovani za ovu temu, bez obzira na to da li već učestvjuju u eTwinning projektima ili još uvek nisu registrovani članovi mreže.

Za prijavljivanje je potrebno popuniti registracioni formular, koji će biti otvoren do 26. decembra u ponoć.

Link za pristup događaju poslaćemo mejlom na adresu koju navedete u registracionom formularu na dan vebinara, 27. decembra.

Važna napomena: Molimo Vas da, ukoliko ste se prijavili a niste dobili mejl sa pristupnim linkom na dan održavanja vebinara, proverite Spam, Junk i Promotions foldere.

Za dodatne informacije možete se obratiti eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

eTwinning mreža od ovog meseca ima preko milion registrovanih nastavnika. Iskoristite sva ta iskustva, znanja, entuzijazam i kreativnost da i Vaši časovi budu i korisni i zabavni!

Skip to content