Vebinar: Mogućnosti za pojedince u okviru TCA aktivnosti

Fondacija Tempus vas sa zadovoljstvom poziva na vebinar koji će se održati u četvrtak, 14. decembra sa početkom u 16 časova na temu ,,Mogućnosti za pojedince u okviru TCA aktivnosti“.

Aktivnosti obučavanja i saradnje (eng. Training and Cooperation Activities – TCA) predstavljaju aktivnosti poput seminara, obuka i konferencija koje se organizuju širom Evrope, a namenjene su pojedincima aktivnim u sektoru formalnog obrazovanja i neformalnog obrazovanja mladih. Ove aktivnosti se organizuju u okviru programa Erazmus+ sa ciljem unapređenja profesionalnih kompetencija i razmene informacija između učesnika o različitim temama relevantnim za njihov rad, povezivanja sa kolegama iz drugih zemalja i ostvarivanja partnerstava i ideja za buduće projekte

Tokom ovog vebinara, prijavljeni učesnici će imati priliku da saznaju više o TCA aktivnostima i mogućnostima koje one pružaju, kao i kome su namenjene i na koji način zainteresovani pojedinci mogu da se uključe u ove aktivnosti.

Vebinar se održava u četvrtak, 14. decembra sa početkom u 16 časova, a za prijavu učešća je potrebno popuniti registracioni formular, do 14. novembra u 12 časova.

Skip to content