Vebinar posvećen Erazmus akreditacijama u oblasti mladih

Fondacija Tempus 31. jula 2024. godine u 15.30 časova organizuje vebinar sa ciljem informisanja organizacija i ustanova iz Srbije o mogućnosti podnošenja prijava za dobijanje akreditacija u oblasti mladih u okviru Erazmus+ programa Evropske unije.

Akreditacije u oblasti mladih i projekti za akreditovane organizacije pružaju mogućnost višegodišnjeg finansiranja  aktivnosti koje doprinose postepenom ostvarivanju strateškog plana organizacije opisanog u akreditaciji. Organizacije u procesu akreditacije predstavljaju svoje dugoročne ciljeve, planove aktivnosti, očekivane rezultate i pristup upravljanju i sprovođenju visokokvalitetnih aktivnosti u okviru KA1 projekata mobilnosti – projekata omladinskih razmena i mobilnosti omladinskih radnika.

Više detalja o ovim tipovima projekata dostupno je na sledećem linku, a informacije o akreditacijama u oblasti mladih u Erazmus+ programskom vodiču za 2024. godinu.

Prijavu za vebinar možete da izvršite popunjavanjem kratkog registracionog formulara na ovom linku. Rok za prijavu je 31. jul 2024. godine u 12.00 časova.

Najkasnije nakon završetka roka za prijavu, svim učesnicima biće poslat link putem kojeg će moći da prate vebinar.

Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate s Grupom za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus telefonom na broj 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom na adresu youth@tempus.ac.rs.

Skip to content