Vebinar posvećen godišnjoj temi eTwinning zajednice za 2024. godinu − „Dobrobit u školi“

Fondacija Tempus – eTwinning nacionalni tim za podršku organizuje vebinar na temu dobrobiti učenika i nastavnika u vaspitno-obrazovnim ustanovama, godišnju temu eTwinning zajednice za 2024. godinu.

Vebinar će se održati u petak, 26. aprila 2024. godine od 16 časova.

Svake godine eTwinning zajednica sumira aktuelne obrazovne i društvene trendove u okviru svoje godišnje teme koja predstavlja smernicu članovima zajednica u njihovom radu na platformi u tom periodu. Cilj godišnje teme je da skrene pažnju nastavnika, donosilaca politika i ostalih aktera u obrazovanju na aktuelne sadržaje i načine za unapređenje nastave.

Ovogodišnja tema zajednice je emocionalno i mentalno zdravlje učenika i nastavnika.  Predlozi koje eTwinning zajednica daje za uključivanje ove teme u obrazovni proces podrazumevaju posvećenost cele vaspitno-obrazovne ustanove čiji je prevashodni zadatak da bude bezbedna i inspirativna sredina za sve učenike i nastavnike.

Vebinar je namenjen svim vaspitačima, učiteljima, nastavnicima i ostalim zaposlenima u obrazovno-vaspitnim ustanovama koji su zainteresovani za ovu temu, bez obzira na to da li već učestvuju u eTwinning projektima ili još nisu registrovani članovi mreže.

Da biste se prijavili, potrebno je da popunite registracioni formular, koji će biti otvoren do četvrtka, 25. aprila 2024. godine, do kraja dana.

Link za pristup događaju poslaćemo Vam imejlom na adresu koju navedete u registracionom formularu na dan vebinara, 26. aprila 2024. godine.

Važna napomena: Molimo Vas da, ukoliko ste se prijavili a niste dobili imejl sa pristupnim linkom na dan održavanja vebinara, proverite foldere Spam, Junk i Promotions.

Za dodatne informacije možete da se obratite eTwinning nacionalnom timu za podršku na etwinning@tempus.ac.rs.

Skip to content