Vebinar posvećen prijavi za Erazmus+ akreditacije u oblasti mladih

Fondacija Tempus 5. oktobra 2022. godine u 16.00 časova organizuje vebinar sa ciljem informisanja organizacija i institucija iz Srbije o mogućnosti podnošenja prijava za dobijanje akreditacija u oblasti mladih u okviru Erazmus+ programa Evropske unije.

Akreditacije u oblasti mladih i projekti za akreditovane organizacije pružaju mogućnost višegodišnjeg finansiranja  aktivnosti koje doprinose postepenom ostvarivanju strateškog plana organizacije opisanog u akreditaciji. Organizacije u procesu akreditacije predstavljaju svoje dugoročne ciljeve, planove aktivnosti, očekivane rezultate i pristup upravljanju i sprovođenju visoko-kvalitetnih aktivnosti u okviru KA1 projekata mobilnosti – projekata omladinskih razmena i mobilnosti omladinskih radnika. Više detalja o ovim tipovima projekata možete pronaći na sledećem linku, dok su informacije o akreditacijama u oblasti mladih dostupne u Erazmus+ programskom vodiču za 2022. godinu.

Prijavu za vebinar možete izvršiti popunjavanjem kratkog registracionog formulara na ovom linku.  Rok za prijave je 5. oktobar, 2022. godine u 12.00.

Nakon završetka roka za prijavu svim učesnicima biće poslat link putem kojeg će moći da prate vebinar.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Grupu za mlade, informisanje i sport Fondacije Tempus putem telefona 011 33 42 430, birajući opciju 5, ili imejlom putem adrese youth@tempus.ac.rs.

Skip to content