Vebinar posvećen prijavi za Erazmus povelju za visoko obrazovanje

U cilju podrške visokoškolskih ustanova da podnesu prijavu za dobijanje Erazmus povelje za visoko obrazovanje (Erasmus Charter for Higher Education – ECHE) u okviru trenutno otvorenog poziva, Fondacija Tempus organizuje vebinar u utorak 25. maja 2021. godine, u terminu od 11 do 13 časova.

Podsećamo da posedovanje aktivne ECHE povelje predstavlja formalni preduslov za učešće samostalnih visokoškolskih ustanova (SVŠU) iz programskih zemalja, uključujući Republiku Srbiju, u delovima Erazmus+ programa posvećenim visokom obrazovanju. Ovogodišnji poziv za podnošenje prijava za ECHE povelju je relevantan za SVŠU koje nisu nosioci aktivne ECHE Povelje i za one SVŠU koje su trenutno nosioci tzv. tranzitorne ECHE povelje, te je potrebno da ponovo podnesu prijavu za novu akreditaciju ove vrste.

Prijavu je potrebno izvršiti putem registracionog formulara.

Rok za prijavu na vebinar je nedelja, 23. maj 2021. godine u 23:59 časova. 

Vebinar će biti održan putem platforme Microsoft Teams, tj. putem linka koji će naknadno biti poslat svim učesnicima događaja.

Za dodatna pitanja možete se obratiti Grupi za visoko obrazovanje Fondacije Tempus putem imejl adrese higher-education@tempus.ac.rs.

Skip to content